Nieuwsalert per mail ontvangen

Skifanaten Frank & Mike in 100% NL Magazine

Is dat even een verrassing als je de wintersportspecial van het 100%NL magazine openslaat. In plaats van zangduo Nick en Simon staan ineens wintersportduo Frank & Mike in het blad. Ja, jullie eigen Frank en Mike van Skiinformatie.nl. We moeten erkennen dat het geen coverpagina is, maar die komt volgend jaar.

Wat die knappe mannen in het magazine doen? Dit jaar zijn de eigenaren van Skiinformatie.nl het gehele seizoen in de befaamde Zillertal Arena te vinden. Gekleed in outfit van het Oostenrijkse skigebied houden zij je het hele seizoen op de hoogte van de ontwikkelingen daar. Niet via de website waarop je nu dit bericht leest, maar vanaf het officiële kanaal van de regio, ZillertalArena.nl.

100% NL wintersportmagazine

Op ZillertalArena.nl schrijft het duo over het laatste nieuws, geven ze een kijkje achter de schermen in het skigebied en snijden ze interessante en leuke onderwerpen aan. Want wie is bijvoorbeeld de mooiste skichick van de week? Je volgt ze via de website, maar ook via Twitter (@ZillArenaNL) en de Facebookpagina van het skigebied.

Nog even geduld, met een week is de website online en zijn de mannen in Oostenrijk. Op dit moment zijn ze zich als hard aan het voorbereiden op een winter in de sneeuw. En weest niet bang, naast hun job voor de Zillertal Arena blijven ze ook dagelijks artikelen voor je verzorgen op Skiinformatie.nl.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in