Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Skiër samen met schoonvader in het ziekenhuis na crash

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een Duitse man en zijn schoonvader hadden afgelopen weekend waarschijnlijk wat uit te leggen thuis. Beide mannen moesten naar het ziekenhuis gebracht worden na een crash op de ski’s. En dat terwijl de schoonvader niet eens betrokken was bij de crash.

Ongeluk in Gargellen

Zondag net na 13.00 uur kwam op piste nummer 6 bij de Schwefeltobel in het skigebied van Gargellen een 27-jarige Duitse skiër ten val. Door een eigen fout viel hij en raakte hij aan de rechterkant van de piste af. Hij viel daar in de rivierbedding en werd uiteindelijk door de pisteredding met verwondingen aan zijn hand en heup gered. De jongeman moest met de helikopter naar het ziekenhuis in Bludenz gebracht worden.

Eigenwijze schoonvader

Vlak nadat de reddingsactie van de pisteredding tot een succesvol einde was gebracht, kwam de schoonvader van de gewonde skiër vanuit het dal naar de plek van het ongeluk gelopen. Ondanks waarschuwingen van de pisteredders, wilde de man de ski’s van zijn schoonzoon uit de rivierbedding halen. Deze eigenwijze schoonvader viel vervolgens ook in de rivierbedding en raakte gewond aan zijn hoofd. Ook hij moest uit de rivierbedding gered worden en naar het ziekenhuis in Bludenz gebracht worden. De helikopter was echter al weg, dus kwam er een ziekenwagen voor hem.

Wij weten niet of ze thuis het hele verhaal hebben verteld, maar zo niet, bij deze.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in