Nieuwsalert per mail ontvangen

Skiën op 6050 meter hoogte in Peru – Days of my youth

Days of my youthAls je aan hoogtes en skiën denkt, denk je niet gelijk aan Peru. Toch is dit één van de plaatsen waar MSP films in samenwerking met Red Bull Media House delen van de nieuwe film Days of my youth heeft geschoten. De film zal pas in de lente van 2014 uitkomen, maar nu kan je al kijken naar een preview van de trip naar Peru.

James Heim en Samuel Andermatten zijn voor het tweejarige filmproject van MSP in de Cordillera Blanca naar de hoogst gelegen bergen ter wereld afgereisd. De trip hiernaartoe is geweldig en uitvoerig in beeld gebracht. Alhoewel je niet veel skifootage zal zien in deze preview (deze worden bewaard tot de première van Days of my youth), zal je versteld staan van de geweldige en grootte bergen in Peru. Met bergen boven de 6000 meter, waar sneeuw zich afwisselt met woestijnen, is deze preview nu al een genot om naar te kijken.

Na dit jaar al één van de beste ski movies ter wereld te hebben geproduceerd, “McConkey”, zijn wij dan ook zeker benieuwd waar dit nieuwe project van MSP en Red Bull toe zal leiden. Na het zien van de trailer kunnen wij al niet meer wachten tot de film eindelijk af is.

Meer over deze film kan je vinden op skimovie.com

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in