Nieuwsalert per mail ontvangen

Skidôme heeft plannen om baan te verlengen

Skidôme heeft gisteren de plannen om de baan bij de locatie in Rucphen te verlengen bekend gemaakt. Het bedrijf heeft aangegeven de plannen te willen realiseren in 2016. Het verlengen van de baan past precies in de toekomstvisie die het bedrijf heeft. De focus moet meer gaan liggen op het vergroten van het wintersportplezier door onder andere het aanbieden van goede ski- en snowboardlessen. De baan is toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters. 

Van de week werd al bekend dat Skidôme met de oprichting van Snow College het lesaanbod vernieuwend wil maken. Zij richten zich al op kwalitatieve lessen, maar gaan meer de focus leggen op lesaanbod voor alle wintersporters, de sponsoring van talenten en het binnenhalen van evenementen binnen de Nederlandse wintersport. De verlenging van de baan is dan ook een logisch stap om de toekomstige strategieën te verwezenlijken. Een andere reden voor het vergroten van de baan is het aanspreken van de wat meer gevorderde skiërs. Doordat de baan langer is biedt het wintersportcentrum meer uitdaging voor deze doelgroep.

De onderstaande foto’s laten zien hoe de baan er uit gaat zien. Het gaat een spannende tijd worden voor Skidôme, want onderzoek moet uitwijzen of baanverlenging mogelijk is. “Ik ben er optimistisch over, maar er is financieel gezien nog geen garantie dat het gaat lukken”, aldus Nicky Broos, algemeen directeur Skidôme. Als alles volgens plan verloopt dan wordt de baan net zo groot als in Terneuzen.

Skidome uitbreiding
Skidome uitbreiding
Skidome uitbreiding
Skidome uitbreiding
Skidome uitbreiding

 

Skidome uitbreiding

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in