Seizoen 3

Goed nieuws voor de 24 UUR IN-fans, want ook komende winter gaat de webserie door. De serie voor en door bergliefhebbers krijgt een derde seizoen en het belooft weer een feest te worden. Met leuke activiteiten, veel skiën en heerlijk eten kan dat natuurlijk ook niet anders!

Vervolg seizoen 1 en 2

Het eerste seizoen van 24 UUR IN werd zo goed ontvangen dat we besloten nog een seizoen te maken. Daaruit volgden 8 nieuwe afleveringen vanuit Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Nadat ook hier enthousiast op werd gereageerd, kon een derde seizoen natuurlijk niet achterblijven. Hieronder vind je een overzicht van de afleveringen van de eerste twee seizoenen en de nieuwe afleveringen van het derde seizoen. Meer informatie vind je op de website van 24 UUR IN en alle video’s zijn te vinden op het YouTube-kanaal.

Skigebied Osttirol

Afleveringen seizoen 1

De eerste afleveringen van 24 UUR IN vind je hieronder. Ook kun je meer video’s vinden op de website van 24 UUR IN en het YouTube-kanaal.

Afleveringen seizoen 2

Ook de afleveringen van het tweede seizoen kun je natuurlijk terugkijken. Hieronder vind je alle afleveringen.

Afleveringen seizoen 3

Hieronder vind je het overzicht van de afleveringen van seizoen 3. Zodra er een nieuwe aflevering online komt, wordt deze aan het rijtje toegevoegd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in