Nieuwsalert per mail ontvangen

See im Paznaun innoveert met nieuwe Versingbahn

Het familievriendelijke skigebied See im Paznaun is met de nieuwe Versingbahn een nieuwe toeristentrekker rijker. De acht-persoonsgondel geeft toegang tot acht kilomter nieuwe piste en zorgt voor een belangrijke toevoeging aan het gebied. Naast de nieuwe moderne lift heeft het gebied niet stil gezeten en zijn er flink wat innovaties doorgevoerd.

Het gebied dat zich 1850 meter boven zeespiegel bevindt is voor veel freeriders een ware droom. Sneeuwzekere vlaktes en heerlijk poeder zijn belangrijke kenmerken en deze onderscheidende elementen houdt het gebied graag vast. De nieuwe Versingbahn is wederom een belangrijk onderdeel om nieuwe toeristen te trekken. De lift is 2.100 meter lang en zorgt voor een hoogteverschil van 500 meter. De snelle lift kan 1.500 toeristen per uur vervoeren waardoor de wachtrijen geminimaliseerd worden. Ook de kunstsneeuw voorzieningen zijn weer verbeterd en hebben als focus zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. De energie voor de sneeuwkanonnen wordt gegenereerd door een waterkrachtcentrale die in het beheer staat van het gebied. Worden de sneeuwkanonnen niet gebruikt dan zal de waterkrachtcentrale gebruikt worden om de rest van het gebied te voorzien van groene stroom.

Paznaun - Ischgl kids club

Het kleinere broertje van Ischgl is gelegen bij het begin van het Paznauntal, op slechts zes kilomter van de afrit Pians-Paznaun. Het gebied heeft de beschikking over alle soorten pistes en heeft een hoogte van 2.500 meter. Hierdoor is het een sneeuwzeker gebied waar veel families met kinderen op af komen. Wanneer je in het centrum terecht bent gekomen wordt dit alleen maar meer duidelijk, want de Kids Club is een prominent onderdeel van het gebied. Hier kunnen kinderen voor slechts 1,- euro per uur verblijven.Ook de nieuwe Sky Bar zal veel bekijks gaan krijgen, want het glazen element valt wel op in de bergen.

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in