Nieuwsalert per mail ontvangen

Sauna’s aan de piste in Bad Kleinkirchheim

Foto: Bad Kleinkirchheim bergbanen / Mathias Prägant

Waar je normaal gesproken pas na een intensieve dag kan genieten van de sauna kun je in Bad Kleinkirchheim aan de piste een sauna boeken. In totaal worden er twee van deze ‘Thermen Cubes’ geïnstalleerd en zullen de sauna meesters naar verwachting overuren gaan draaien.

De sauna’s zijn gestationeerd in het gebied van St. Oswald en geeft het bezoeken van een wellness weer een nieuwe beleving. Heb je de beschikking over een skipas dan kun je gratis de infrarood sauna betreden waar de sauna meester tips geeft en waar je een massage voor in het dal kunt boeken. Aanvullend bij deze sauna’s heeft het skigebied ook lounges geplaatst waar genoten kan worden van mooie uitzichten over het berglandschap.

foto: Badkleinkirchheim.at
foto: Badkleinkirchheim.at

Bad Kleinkirchheim staat bij veel mensen bekend om de wereldbeker wedstrijden die er jaarlijks plaatsvinden. Op 10 en 11 januari 2015 staat het gebied weer in het teken van de Afdaling en Super G wedstrijden. Het skigebied is gelegen in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië en ligt op 1.100 km vanaf Utrecht.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in