Mont Blanc Alpine Estate

TERUG

Dit is een appartementencomplex dat in de Franse bergdorpje La Chapelle d’Abondance. Het complex ligt direct aan de skipiste. In totaal bestaat het complex uit 24 appartementen die variëren van 60 tot 140 m2. Daarnaast zijn er nog twee exclusieve penthouse appartementen van elk 140 m2 te huur.

Je auto parkeer je gratis in de parkeergarage. Hier bevindt zich tevens het algemene skidepot en de lift naar je appartement. Je kunt heerlijk ontspannen in de luxe welnessruimte met jacuzzi, sauna en fitnessapparatuur, tennissen op de buitenbaan of gewoon lekker een potje tafeltennissen of tafelvoetballen in de riante kinderspeelkamer.

De gebouwen kenmerken zich door grote ramen met prachtige terrassen en/of balkons. De appartementen hebben een warme uitstraling van buiten en een modern, design-achtige look van binnen.

De inrichting is zeer luxueus en van alle gemakken voorzien, met prachtige moderne badkamers, design-keuken met luxe apparatuur, mooie houten vloeren, moderne en stoere meubelen, gratis wifi, intercom en diverse tv’s.

Dit unieke appartementencomplex beschikt over verschillende semi-hotel faciliteiten, alle bedden zijn uiteraard keurig opgemaakt. Kortom, het zal u aan niets ontbreken.