Off Piste 2018-2019: Aflevering 1

TERUG

In de eerste aflevering van Off Piste krijgen we een vooruitblik van wat de presentatoren dit seizoen gaan doen. Naast wat over het gebied te vertellen hebben de presentatoren iedere week een opdracht voor elkaar. Deze worden aangegeven met een marker en bij iedere aflevering toegelicht op de website. Van elkaar weten ze niet wat de ander voor elkaar in petto hebben.

Annika

Annika, de nieuwe presentatrice, gaat onder andere ijsduiken waarbij ze van wak tot wak moet zwemmen onder het ijs door. Annika heeft in het verleden skiles gegeven in Oostenrijk, ze mag dan ook een dagje meelopen tijdens het geven van skilessen in de Uithof. Verder brengt ze een dag met een teamrider van O’neill in een funpark en neemt ze een duik in het diepe tijdens een paraglide-afdaling.

Koert-Jan

Koert-Jan gaat in een van de afleveringen uitvinden of hij goed genoeg kan skiën om deel te nemen aan het Open Faces Freeride Festival. Een van de O’Neill riders neemt hem een dagje mee op een skitour en hij gaat zijn angsten overwinnen op de bobsleebaan in Innsbruck.

Tips van de week

Je kan natuurlijk niet op wintersportvakantie gaan zonder de nodige voorbereiding. Meervoudig Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage geeft iedere week tips om zo fit mogelijk op vakantie te gaan. Daarnaast krijg je iedere week tips over de lekkerste wijnen van Wietze Snaak, de eigenaar van Jos Beeres Wijnkoperij. De oprichter van Romex Investments, Paul de Römph, geeft iedereen wekelijks tips over voorbereidingen en bestemmingen.

Prijsvraag

In elke aflevering wordt een vraag gesteld waarmee je een skivakantie kunt winnen. Deze prijs wordt door Chalet.nl ter beschikking gesteld. Het antwoord kun je op de website van Off Piste invullen. De vraag van deze aflevering luidt:

‘ Hoe heten de twee teamriders van O’Neill met wie de presentatoren op pad gaan?’

DOE MEE

Volgende aflevering

De volgende aflevering wordt aanstaande zondag 14 oktober om 16.30 uitgezonden op RTL 4. Heb je nu deze aflevering gemist? Geen zorgen, op zaterdag 13 oktober wordt hij herhaald om 12.30. Elke aflevering is ook terug te kijken via RTL XL gemist.

TERUG