Romex Investments is één van de vaste partners van het tv-programma RTL Off Piste.

Romex Investments is dé projectontwikkelaar van luxe, comfortabele en moderne residenties in de bekende Alpenlanden als Frankrijk en Oostenrijk. Romex ontwikkelt, verkoopt en verhuurt luxe vakantiewoningen in bekende, hooggelegen en sneeuwzekere wintersportplaatsen, zoals Tirol en Portes du Soleil. De projecten van Romex zijn voorzien van een professioneel verhuurconcept met alle bijbehorende faciliteiten, zodat niet alleen de huurder, maar ok de eigenaar zelf onbezorgd kan genieten van zijn investering. Op zoek naar rendement? Tenslotte moet een investering in recreatief vastgoed niet alleen een goede belegging, maar ook een heel leuke belegging zijn!

"Ik heb een onvergetelijke vakantie gehad in de Gerlos Alpine Estate. Een echte aanrader"

Frederik de Lange

Accommodaties Romex

Al jarenlang is Romex aanwezig op de buitenlandse markt. Door de jaren heen heeft het bedrijf prachtige accommodaties gerealiseerd in verschillende skigebieden/bergregio’s. Wil je meer weten over de koop, huur of investeringsmogelijkheden? Bekijk nu waar de komende projecten gepland staan of bekijk of er nog beschikbaarheid is in de reeds bestaande accommodaties.

Meer informatie over Romex?

GLENNIE’S Resto

Sinds korte tijd heeft Romex haar eerste GLENNIE’S restaurant geopend in het appartementencomplex Kristall Plaza te Niederau. Hier kunt u heerlijk lunchen of dineren. Bij GLENNIE’S worden Hollandse gerechten afgewisseld met specialiteiten uit Oostenrijk en Italië. Er is ook gelegenheid om een borrel te drinken en te Après-Skiën in de Après-Ski bar.

GLENNIE’S dankt zijn naam aan de zoon van Paul de Römph, de eigenaar van Romex. Zijn zoon, Glenn, is in 1994 geboren en heeft Down-syndroom. Lichamelijk is Glenn in orde en vooral op sociaal gebied heeft hij zich goed ontwikkeld. De laatste tientallen jaren wordt Down-syndroom veel meer geaccepteerd en er ontstaan meer mogelijkheden in de maatschappij. De ouders van Glenn hebben besloten om iets voor hem te creëren, waarin hij goed tot zijn recht kan komen. Dit groeide uit tot de restaurantketen GLENNIE’S. In 2016 opende het eerste filiaal haar deuren in Oostenrijk, en in de komende jaren komt er ook zeker een in Nederland. Hier zal Glenn dan komen te werken.