Nieuwsalert per mail ontvangen

Presentatie BMW 2 serie Active Tourer in Solden

Solden stond weer in het teken van enthousiaste journalisten die af kwamen op de presentatie van de BMW 2 serie Active Tourer. In totaal zijn er 480 tegenwoordigers afgekomen op het spektakel waarbij het landschap, elegante architectuur, futuristische Gaislachkoglbahn en het nieuwe restaurant Ice Q van Solden het toneel waren voor dit bijzondere evenement. De journalisten kregen de kans om het nieuwe model van BMW te testen. Zoals elk jaar zullen in het Otztal BMW’s gepresenteerd staan en prominent in beeld gebracht worden.

Presentatie BMW 2 serie Active Tourer in Solden

De journalisten werden twee dagen vermaakt in het Otztal. Op de eerste avond werden de internationale gasten ontvangen bij de Gaislachkogl, een van de meest moderne kabelbanen in de Alpen. Hier werd een persconferentie gehouden voordat zij zich massaal naar de top van de berg verplaatste. Bij het middenstation van de Gaislachkogl werd de nieuwe BMW 2 serie Active Tourer met een gondel naar boven gebracht. Een tweede BMW exemplaar, gelakt in Solden-Blauw werd direct bij het Ice Q Restaurant op 3.000 meter neergezet.

“We zijn erg blij om op te treden als een partner voor dergelijke belangrijke presentaties. Hiermee wordt ook onze gebieden en cultuur over de hele wereld verspreid, wat natuurlijk enorm positief is”, aldus Oliver Schwarz

 

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in