Nieuwsalert per mail ontvangen

Premiere Jeremy Jones’ Further

Morgenavond gaat één van de dikste snowboardfilms van 2012 in première: “Further”. Jeremy Jones is weer met zijn maten op pad geweest om voor zijn fans de mooiste beelden te schieten. Het tweede deel van de Deeper, Further, Higher trilogie neemt de kijkers mee naar afgelegen gebieden over de hele wereld. Alleen de status van Jones is al een reden om de film te kijken. Als dat niet genoeg is, ben je na het zien van de trailer zeker overtuigd.

Wat Further onderscheidt van andere snowboardfilms, is dat er letterlijk verder wordt gegaan. Jones stelt het als volgt: “Voor de film Deeper gingen wij naar bekende gebieden en dan gingen wij nog net iets verder de bergen in om onbekend terrein te verkennen. Met Further startten wij in onbekend terrein en maakten we een lange tochten voordat we bij de lijnen uitkwamen die we wilden boarden. We waren soms wel tien dagen onderweg met vliegtuig, sneeuwscooters en te voet om op de juiste filmlocatie aan te komen.” Deze reis zie je dan ook voorbij komen in de film. Spannende momenten tijdens de zware tocht worden afgewisseld met snowboardshots om je vingers bij af te likken. De opnames voor de film zijn gemaakt in Japan, Noorwegen, Oostenrijk, Alaska en Californië. Jeremy Jones bewijst zijn status als snowboardlegende en zijn reisgezelschap doet zeker niet voor hem onder.

Kaarten voor de première in Bitterzoet morgenavond zijn niet te koop, maar waren te winnen bij onder andere het presenteerde merk O’Neill. Gelukkig voor jullie is de film gewoon al beschikbaar in iTunes.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in