Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Prachtige winterbeelden uit SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental

Wintersportredacteur

Heel veel verse sneeuw, de zon die door de wolken heen dringt… Vandaag kun je een prachtige skidag beleven in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental! Het skigebied ziet er op en top winters uit en de pistes liggen er perfect bij. Geniet je even mee?

85 cm sneeuw!

Volgens het laatste sneeuwbericht van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, ligt er 85 centimeter sneeuw op de hoger gelegen pistes en 40 centimeter op die in het dal. Je kunt nu skiën op 211 van de 270 km aan piste en gebruik maken van 72 liften. De verbindingen tussen alle dorpen zijn geopend en ook kun je volop rodelen en winterwandelen. Kids kunnen zich vermaken in funpark Hexenwelle in SkiWelt Söll, die is ook weer in bedrijf.

Op Instagram deelt het skigebied zojuist een mooi kiekje van de besneeuwde bomen. Wat een prachtig winters beeld uit de SkiWelt!

Winterwonderland in de SkiWelt

Ook de webcams toveren een glimlach op ons gezicht. Na de enorme hoeveelheid sneeuw die er de afgelopen tijd gevallen is, is het nu tijd voor een overwegend blauwe lucht met af en toe een zonnetje. Het belooft een mooie skidag te worden in de SkiWelt! De komende twee dagen blijft het lekker wintersportweer en vanaf donderdag kan er weer wat verse sneeuw vallen. Vrijdag staat er zelfs weer 10 centimeter op de planning! Geniet je mee van deze heerlijke winterse beelden uit de SkiWelt?

Vernieuwingen in de SkiWelt

De voorjaarsvakantie staat voor de deur! Ga jij deze winter nog skiën in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental? Dan kun je een aantal vernieuwingen verwachten. Om het skiplezier van wintersporters nog meer te vergroten en de ecologische voetafdruk van de regio te verkleinen, is er ook dit jaar geïnnoveerd. Van nieuwe routes voor toerskiërs tot een vernieuwd kinderland en updates qua duurzaamheid. Dit wil je weten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in