Nieuwsalert per mail ontvangen

Politie vraagt om hulp bij twee ski-ongelukken in Lech

Wintersportredacteur

De pisteredding in Lech heeft gisteren niet stilgezeten rond de lunch. Rond die tijd vonden namelijk twee botsingen tussen wintersporters plaats. Bij het ene ski-ongeluk raakte beide personen gewond en bij het andere slechts een van de twee. Voor beide ongevallen vraagt de politie nu om getuigen.

Verwondingen een hoofd

Tegen 12.10u knalden een man en een vrouw op ski’s tegen elkaar aan. Het ongeluk gebeurde op de kruising tussen het dalstation van de Trittkopfbahn en de het dalstation van de lift op de oefenhelling. Na de botsing vielen zowel de 34-jarige man en de 35-jarige vrouw over een net de piste af. Ze raakten beide gewond aan hun hoofd. Hoe ernstig de verwondingen zijn was gisteren nog niet bekend bij de politie. De vrouw moest in ieder geval met de traumaheli naar het ziekenhuis gebracht worden.

De politie van Lech zou graag meer te weten komen over de toedracht van het ongeluk. Was je toevallig in de buurt en heb je wat gezien? Meld je dan via +43 59 133 8105.

Gevlucht

Een uurtje later was het weer raak in het skigebied, maar toen bij de zogenaamde ‘Felpl uitrit’. Een vrouw van 39 botste met een onbekende man. De vrouw viel en raakte daarbij gewond aan haar knie. De man verontschuldigde zich nog, maar ging vervolgens wel verder zonder zijn gegevens achter te laten. De man droeg een zwarte skibroek, een bruine jas en een zwarte helm. Ook hier geldt: als je wat hebt gezien, meld je dan alsjeblieft bij de politie.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in