Nieuwsalert per mail ontvangen

Poederbaas Freeride team is het seizoen goed gestart

poederbaas freeride team

Je had in het artikel over de samenwerking tussen Poederbaas en Land Rover al kunnen lezen dat het eraan zat te komen, maar nu is de road trip van het Poederbaas Freeride Team echt van start gegaan. 

Freeskiërs Paul de Groot en Rembert Notten zijn gestart met hun 5 maanden durende road trip en ook filmer Scott Cheap en fotograaf Tim Vanhoutteghem zijn mee. Ze rijden door de Alpen en rijden dit seizoen allerlei bekende en minder bekende gebieden af op zoek naar de dikste afdalingen en de lekkerste poeder. Dat doen ze in stijl, met een dikke Land Rover en een minstens zo dikke caravan erachteraan.

Geen camper

Het idee voor de road trip ontstond vorig jaar tijdens een shoot voor Sportlife en het was aan Poederbaas om de jongensdroom om te zetten in werkelijkheid. Het eerste plan was om met een camper de sneeuw in te trekken, maar daar zag Paul de Groot geen heil in: “Dat is veel te onhandig, zo’n zwaar ding komt amper bovenop de berg en daarnaast wordt dat al veel te vaak gedaan.” Idee nummer twee was eigenlijk veel toffer: met een caravan. Zo kunnen de mannen hun huisje achterlaten om vervolgens ook off-road op zoek te kunnen naar de mooiste hellingen. Poederbaas maakte zich daar hard voor en dankzij die inzet toert het viertal op dit moment door de sneeuw met een prachtige combinatie.

Programma

Het programma van de mannen loopt uiteen van het deelnemen aan de Freeride World Tour Qualifiers tot het volgen van een slalomtraining van Nederlands talent Maarten Meiners. Kom jij ze tegen? Deel dan een foto met #PBroadtrip erbij. De komende maanden kunnen we van in ieder geval de mooiste beelden verwachten en die delen wij graag met jullie. Hierbij de eerste mooie foto’s. Veel plezier mannen! Wij zijn jaloers!

y5dgichzbmxybkp

 
fpdxjswis24mmyocpah3fyo8p

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in