Nieuwsalert per mail ontvangen

Pitztaler hoogste Gletsjer feest op 26 – 27 oktober

Pitztaler gletsjer feest - skiinformatieCulinaire en atletische hoogstandjes zullen tijdens het Pitztaler Gletsjer feest centraal staan. Op 26 en 27 oktober komen de grootste wintersportfanaten samen op de hoogste gletsjer in Tirol, om zich vervolgens in te stellen op het nieuwe winterseizoen 2013-2014. De bezoekers die eind oktober beschikken over een liftpas kunnen van alle faciliteiten op de Pitztaler gletsjer gratis gebruik maken. Als de verwachtingen worden nagekomen zal het evenement weer een groot succes worden.

De zaterdag en zondag staan in het teken van afwisselende activiteiten. De nieuwste producten van merken als 4Front, Fischer, Blizzard en K2 kunnen uitgeprobeerd worden. Uiteraard staat veiligheid hier centraal, waarbij ook de skihelmen getest kunnen worden.

Met het Worldcup seizoen voor de deur, kan er ook gekozen worden om een workshop Reuzenslalom te nemen. Hierbij zal een tijdmeting gedaan worden en zullen pro’s uitleg geven over de juiste techniek.
Daarnaast kan je deelnemen aan een kennismakingscursus ijsklimmen. Hierbij worden de nieuwste materialen en apparatuur uit de kast getrokken om de interesse voor ijsklimmen te stimuleren.

Het feest is niet compleet zonder muziek. Uiteraard heeft de organisatie hier ook aan gedacht en zullen er verschillende DJ’s met lekkere groovy beats de sfeer proberen op te wekken.

Ga naar het festival en zet je eerste sporen van het seizoen!

Bron: Pitztaler-gletscher.at 

 

 

 

 

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in