Nieuwsalert per mail ontvangen

Peak Performance biedt extra dienst aan met app

Applicatie peak performanceHet Zweedse exclusieve kledingmerk Peak Performance probeert de consument aan zich te binden door een applicatie op de markt te brengen. De Peak Performance Trail Map voorziet snowboarders en skiërs van informatie tijdens de trip. Handige tools zijn het kunnen lokaliseren waar je je bevindt, weerbericht en sneeuwhoogtes worden middels een melding onder de aandacht gebracht en staat er een overzicht van de geopende pistes en skiliften. Omdat veiligheid voor een kledingmerk ook belangrijk onderdeel is hebben zij er ook voor gekozen om een SOS knop toe te voegen, waarbij je GPS coordinaten worden verzonden wanneer je in een gevaarlijke situatie bent beland. 

In de hardloop wereld heb je Runkeeper, in de wielrenwereld heb je Strava en in de wintersportwereld heb je Ski Tracks. Met de applicatie van Peak Performance gaan zij niet zo zeer de concurrentie aan met dit grote merk. Het voornaamste doel is om hun klanten een extra dienst te bieden en te laten zien dat zij kwaliteit uitstralen.

Je ziet dat steeds meer merken proberen mee te gaan in de nieuwe trends. In de sportwereld is Nike uiteraard de grootste op het gebied van applicatie voorziening naast de kleding, maar hierbij geeft Peak Performance het startsein in de wintersportbranche.

Peak performance applicatie

 

Peak performance applicatie

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in