Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

OPROEP: stuur ons de mooiste (of grappigste) foto die je gemaakt hebt deze winter

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het mooiste seizoen van het jaar loopt helaas ten einde. Sterker nog, het is ondertussen al lente! Om nog eens goed terug te blikken op de winter van 2022/2023 vragen wij jullie om in je fotoarchief te duiken. Waar ben je afgelopen winter geweest en welk plaatje heb je genomen waar je ontzettend trots op bent? Of heb je misschien iets grappigs of bijzonders vastgelegd? Deel het met ons!

Stuur je foto(‘s) op!

We kunnen geen genoeg krijgen van de prachtige sneeuwplaatjes uit de skigebieden. Daarom doen we een oproep aan iedereen die is de sneeuw is geweest deze winter. We zijn op zoek naar de mooiste, grappigste en leukste sneeuwfoto’s om te delen in een overzicht van dit winterseizoen op Skiinformatie.nl. Stuur je foto op en misschien wordt ‘ie wel meegenomen in het blog. Uiteraard met vermelding van je naam erbij, want de credits zijn natuurlijk voor jou! Wat je moet doen? Stuur je wintersportfoto(‘s) op via Facebook MessengerInstagram DM of [email protected] en wij doen de rest!

De voorwaarden

Dus, heb jij mooie sneeuwbeelden en wil je die met ons delen? Stuur je foto(’s) via Facebook Messenger, e-mail of Instagram DM naar ons op. Er zitten een paar kleine voorwaarden aan:

  • Jij moet de foto’s en/of video’s gemaakt hebben;
  • Geef in een berichtje bij de foto’s aan dat je ons toestemming geeft ze te delen;
  • Vermeld even de naam bij de foto’s die we kunnen vermelden als copyright.

Dat was ‘m! Staan jouw foto(s) straks op onze tijdlijn?

Reageer onder dit bericht:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in