Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

OPROEP: stuur ons actuele foto’s en video’s uit de verse sneeuw

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het sneeuwde gisteren als een gek in de Alpen en aan alle kanten zien we heerlijke foto’s en video’s voorbij komen. Mocht jij nou jouw mooiste sneeuwbeelden van vandaag of gisteren met de rest van wintersportend Nederland willen delen? Stuur ze dan naar ons. De mooiste beelden plaatsten we op onze social media of de website. Uiteraard met vermelding van je naam erbij, want de credits zijn natuurlijk voor jou!

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van alle winterse beelden en we zijn vast niet de enige. Daarom doen wij een oproep aan iedereen die op het moment in de sneeuw staat. Of je nu in de Alpen, de VS, Scandinavië of ergens anders in de sneeuw staat, wij zijn op zoek naar jouw mooiste sneeuwbeelden om deze te delen op onze platformen. Je kunt ze eenvoudig sturen via Facebook Messenger of via Instagram DM, ook kun je reageren onder ons Facebook bericht. Wij doen de rest!

Voorwaarden

Dus, heb jij mooie sneeuwbeelden en wil je die met ons delen. Stuur dan de foto’s en video’s via Facebook Messenger, Instagram DM of reageer onder ons Facebook bericht. Er zitten een paar kleine voorwaarden aan:

  • Jij moet de foto’s en video’s gemaakt hebben;
  • Geef in een berichtje bij de foto’s aan dat je ons toestemming geeft ze te delen;
  • Vermeld even de naam bij de foto’s die we kunnen vermelden als copyright.

Dat was ‘m! Staan jouw foto’s of video’s straks op onze tijdlijn?

Reageer onder dit bericht:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in