Nieuwsalert per mail ontvangen

Opnieuw veel sneeuwval in Tignes

Het lijkt niet op te houden met sneeuwen in het prachtige Tignes. Opnieuw hebben dikke vlokken sneeuw het landschap bedekt. Helaas kunnen we hier vanmorgen nog niet van genieten. Door de sneeuw is namelijk de weg tussen Tignes Le Lac en Tignes 1.800 om 11:30 uur afgesloten en het skigebied is niet open. 

Sneeuwval

Wat een sneeuw ligt er in de Franse Alpen! Het weer blijft ons verrassen met sneeuwval. De natuur is ook nu weer gevuld met verse sneeuw. Toch zullen we nog even geduld moeten hebben met het poederen, vanmorgen was het skigebied namelijk nog gesloten en het is nog niet duidelijk of het skigebied vanmiddag wel open zal gaan. Mocht het skigebied vanmiddag open gaan, dan is het puur genieten. Dit is goed te zien op de video hieronder.

Weg afsluiting

Mocht je vanmiddag van deze heerlijke poeder willen genieten dan is het wel belangrijk om de verkeersinformatiedienst in de gaten te houden. De weg van Tignes La Lac naar Tignes 1800 is op dit moment namelijk afgesloten. Daarnaast zijn voetgangers vanwege lawinegevaar niet welkom op de wegen van Tignes le lac naar Tignes le Lavachet en van Tignes le Lac naar Tignes 1800.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in