Nieuwsalert per mail ontvangen

Opleider Snowlife biedt techniekkampen aan voor niet-skileraren

Het opleidingsinstituut Snowlife biedt al jaren opleidingen aan tot skileraar in Oostenrijk, maar vanaf dit winterseizoen verwelkomt de opleider ook fanatieke skiërs die niet de ambitie hebben om skileraar te worden. Nieuw dit jaar zijn de ‘Technic Improvement’ camps en de ‘Ready to Heli’ camps.

Technic Improvement
Als fanatieke skiër is het natuurlijk een must om af en toe aan je techniek te werken en dat gaat uiteraard het best onder professionele begeleiding. Je kunt een lesje bij de skischool boeken, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om je hele wintersport in het teken te stellen van techniekverbetering. De Technic Improvement camps vinden plaats in het Canadese Fernie, een prachtige locatie om van je vakantie te genieten.

Tijdens een improvement camp ga je met een groep skiërs van gelijk niveau werken aan je techniek op en/of buiten de piste. Je leert beter carven, buckels skiën en als de wens daar is ook poederen. Daarnaast wordt er aandacht geschonken uit videoanalyse, bootfitting en onderhoud van je materiaal. Meer info over het camp hier.

GERELATEERD: Europese commissie klaagt Oostenrijk aan wegens discriminatie buitenlandse skileraren

Ready to Heli
Wil je vooral heel graag de diepe sneeuw in? Dan kies je niet voor het bovenstaande programma, maar voor het Ready to Heli camp. Dit is een camp waarbij je de hele week toe bouwt naar jouw heliski avontuur. Je wordt op maandag, dinsdag en donderdag getraind en voorbereid op het grootste avontuur van de week: heliskiën op vrijdag. Op woensdag krijg je al een voorproefje op het heliskiën. Je gaat dan niet met de lift omhoog, maar met een soort pistebully. Wij zijn enthousiast! Ook bij dit camp verblijf je in Fernie. Wil je meer weten? Alle info vind je hier.

Nieuwe website
Sinds vandaag heeft Snowlife overigens een nieuwe website. Onlangs veranderde het bedrijf al de naam van 2Btravel naar Snowlife en daar hoort uiteraard een mooi nieuw jasje bij.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in