Nieuwsalert per mail ontvangen

Op wintersport met een groep

Je weet dat je met een grote groep op wintersport gaat, maar je bent er nog niet uit waarheen. Dat klinkt heel herkenbaar. Het uitzoeken van een geschikt skigebied en het kiezen van de juiste accommodatie voor een grote groep is niet altijd even makkelijk. Of je nu gaat skiën of snowboarden. Wij helpen je graag op weg naar de ideale wintersport groepsreis in afstemming met onze speciaal geselecteerde partners.

Een wintersport groepsreis organiseren

Een wintersport groepsreis organiseren begint bij het bepalen van de gewenste reisperiode. Ben je afhankelijk van schoolvakanties? Boek dan op tijd. En denk ook eens aan skiën in de Meivakantie, een voordelig alternatief voor de duurdere Kerst- en Krokusweken. Wil je meer informatie over groepsreizen? Vul hier je gegevens, wensen en eisen in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Wintersport als bedrijfsuitje

Met je collega’s op wintersport is geweldig voor de team-building. Toch is het altijd lastig om accommodaties te vinden voor een groepsreis. Het is dan ook aan te raden om dit uit te besteden aan bedrijven die hier gespecialiseerd in zijn. Wil jij naar een hooggelegen, sneeuwzeker en gezellig skigebied voor het bedrijf? Bekijk deze pagina en neem contact op via het contactformulier. Wij zullen dan geheel vrijblijvend contact met jullie opnemen. Dan kun je zelf kiezen of je het waard vindt om een reis te boeken via een van onze partners.

Wil je gewoon meer informatie over groepsreizen of bedrijfsfeesten richting de sneeuw? Vul je gegeven hieronder in en wij nemen vrijblijvend contact met jullie op.

Jouw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (optioneel)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats vestiging bedrijf (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Aanleiding van de wintersportreis

Aantal deelnemers groepsreis

Gewenste periode(s)

Aankomstdag

Aantal overnachtingen

Aantal skidagen

Gewenst vervoersmiddel
AutoTreinBusVliegtuig

Gewenste accommodatie
AppartementChaletHotelPension

Voorkeur wintersportland
ItaliëFrankrijkOostenrijkZwitserland

Gewenste grootte van het skigebied
Klein (<100km piste)Middel (100-200km piste)Groot (>200km piste)

Wensen, voorkeuren of andere opmerkingen

Ben je een robot?


Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in