Nieuwsalert per mail ontvangen

Ontwerp je eigen ski

Heb je altijd al je eigen unieke ski’s willen hebben en heb je het perfecte design in je hoofd zitten? Voor het vierde jaar op rij organiseert skimerk Dynastar de Designed By Me contest. Met een paar drukken op de knop ontwerp je een eigen skidesign. Wordt jouw ontwerp als de mooiste bestempeld door het publiek en de jury, dan krijg jij een paar zelf ontworpen ski’s thuis gestuurd.

Het ontwerpen van ski’s is mogelijk via een de gemakkelijke designtool op de website, maar kan ook in Adobe Illustrator. Ben je een beetje handig met ontwerpen, dan is het een mooie kans om je talent aan iedereen te laten zien. Het mooiste ontwerp wordt gekozen en daarvan wordt één paar ski’s gemaakt en uitgereikt aan de ontwerper. De beste 10 ontwerpen krijgen overigens een prijs, variërend van een paar ski’s tot een skitas.

Ook als je niet zoveel inspiratie hebt, is het mogelijk om een paar ski’s te winnen. Uit iedereen die heeft gestemd op één van de 30 mooiste ski-ontwerpen wordt een winnaar getrokken, die ook een paar ski’s thuis gestuurd krijgt.

Meedoen kan via Dynastar.com tot 31 maart 2013.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in