In stijl op wintersport doe je met O’Neill. Niet alleen heeft dit lifestyle merk de tofste wintersport items maar ze zijn ook nog eens functioneel.  Zo steel jij de show op de piste maar ook tijdens de après-ski.

O’Neill Re-issue

De jaren ’80 en ’90 waren tijden van een revolutie in de boardsports. O’Neill stak erboven uit door de uitgesproken stijl en eindeloze creativiteit. Voor de Re-Issue collectie dook O’Neill terug in deze glorie dagen en heeft oude gear opnieuw ontworpen voor de toekomst met gerecycled polyester. Deze lijn wordt versterkt door een arsenaal aan lifestyle producten welke gemaakt zijn van eco-thread dat van gerecycled strand plastic wordt gewoven. Stylish verantwoord dus!

"Zelfs als ik val tijdens het skiën blijf ik met mijn ski-jas goed droog. Als ik het warm krijg zet ik de ritsen onder mijn armen open voor extra ventilatie. Ideaal!"

Joël van Doorn

Hybrid Snow

De Hybrid Snow collectie belichaamt Jack O’Neill’s filosofie van het avontuurlijke leven zonder grenzen. De inspiratie van deze collectie komt vanuit de stad om hoogstaande technical wear te ontwerpen voor in de bergen. O’Neill’s Hyperdry technologie is sneldrogend en vochtafvoerend terwijl de Durable Water Repellency zorgt voor waterdichtheid en ademend vermogen. O’Neill Firewall Magma helpt om je lichaamswarmte goed vast te houden en er is met zorg gekeken naar de juiste plaatsing van de technologie waardoor de warmte voornamelijk gericht is op de core van het lichaam. Zo kan je dus langer in de bergen blijven en vervolgens fris door naar de après-ski. Cheers to O’Neill!