Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

ONDERZOEK: GoPro Hero4 beste actiecamera voor op wintersport

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Ben je nog op zoek naar een nieuwe actiecamera om binnenkort mee op wintersport te nemen? Dan is de GoPro Hero4 Black Edition de beste keuze. Consumentenwebsite Besteproduct.nl maakt dat bekend naar aanleiding van een test die zij hebben uitgevoerd samen met AD/De Persgroep en onze collega’s van Snowplaza.nl.

Al jaren is de firma GoPro marktleider op het gebied van actiecamera’s, maar steeds meer concurrenten proberen wat van hun marktaandeel af te snoepen. Zo zijn ook navigatiespecialisten Garmin en TomTom op de markt gekomen met prachtige producten, maar die blijken nog wat te leren te hebben.

Voor de test reisden de testpartners af naar SnowWorld Zoetermeer om daar enkele concurrerende actioncams te testen. Er werd natuurlijk beoordeeld op beeld- en geluidskwaliteit, maar ook op gebruiksvriendelijkheid, accessoires en prijs/kwaliteit.

Resultaten
Zoals al eerder gesteld is het GoPro die nog steeds de beste actioncam weet te maken, maar de Hero4 Black Edition wordt op de voet gevolgd door de Garmin Virb XE. De laatstgenoemde heeft bovendien het beste geluid van alle cams, dus als je veel geluid opneemt dan heb je daaraan de beste camera. Op de derde plek vind je de TomTom Bandit, die uitgerust is met aardig wat extra’s. Zo beschikt de Bandit over een snelheidsmeter en een ontzettend handige app waarmee je video’s bewerken in een handomdraai doet. Ga je voor een budgetcamera? Dan moet je de Salora Prosport Wifi PSC8601FWD.

De volledige resultaten vind je op de website van Beste Product of je downloadt ze hier.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in