Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

ONDERZOEK: Dit zijn de beste hotels aan de piste van 2020

Wintersportredacteur

Elk jaar doet Pistenhotels.info onderzoek naar verschillende hotels in skigebieden. Ook dit jaar hebben ze dat weer gedaan en daar is een lijst uit gekomen met de beste hotels aan de piste van 2020. Van de ruim 800 hotels aan de piste in de Alpen, is een hotel in Obertauern verkozen tot de beste. De top 10 beste hotels aan de piste van 2020 vind je hieronder.

Onderzoek naar de beste hotels aan de piste

De winnaar van dit jaar is het in 1955 opgerichte Hotel & Zirber-Spa Enzian, gevolgd door Hotel Schneider. Beide hotels liggen direct aan de piste in Obertauern, maar toch scoorde het ene hotel hoger. De doorslag in dit geval waren de extra services die het hotel biedt, zoals een droogruimte, skiruimte, skiservice, verhuur van skimateriaal en het aanbod aan skilessen. Pistenhotels.info analyseert voor het onderzoek niet alleen de gastenbeoordelingen bij het hotel zelf. Ook de beoordelingen op drie grote recensiewebsites worden hierin meegenomen. Met alle scores en beoordelingen hebben ze uiteindelijk een lijst opgesteld met de top 50 beste hotels aan de piste van 2020.

De beste hotels aan de piste van 2020

Pistenhotels.info heeft een top 50 opgesteld van de beste hotels aan de piste. Wij zetten de beste 10 hieronder voor je op een rijtje. Handig voor als je nog een accommodatie zoekt voor komend wintersportseizoen!

  1. Hotel & Zirben-Spa Enzian, Obertauern, Oostenrijk
  2. Hotel Schneider, Obertauern, Oostenrijk
  3. K1 Mountain Chalet, Bruneck, Italië
  4. JOAS natur.hotel.b&b, Innichen/Vierschach, Italië
  5. Hotel Nesslerhof, Großarl, Oostenrijk
  6. Hotel Suvretta House, St. Moritz, Zwitserland
  7. Hotel Schöne Aussicht, Hochsölden, Oostenrijk
  8. Hotel Garni s’Röck, Fiss, Oostenrijk
  9. Hotel Lamark, Fügenberg, Oostenrijk
  10. Good Life Resort “die Riederalm”, Leogang, Oostenrijk

Onderzoek skipasprijzen

Een ander onderzoek dat vandaag is gepubliceerd, is het onderzoek naar de skipasprijzen voor skiseizoen 2020/2021. Samen met onze collega’s van Snowplaza.nl hebben we de prijzen van een 6-daagse skipas voor dit seizoen met die van vorig jaar vergeleken. Conclusie: de prijs is gemiddeld met 3% gestegen. Het volledige onderzoek lees je in het artikel hieronder.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in