Nieuwsalert per mail ontvangen

Ohra goedkoopste wintersport reisverzekering

De wintersport reisverzekering van Ohra is het  beste uit de test van topreisverzekeringvergelijken.nl gekomen. Hierbij werden 9 reisverzekeringen met elkaar vergeleken. Hierbij werd de meest voordelige verzekering met de beste dekking naar voren gebracht. Omdat een wintersportvakantie een hoop risico’s met zich mee brengt dient er een extra wintersport module boven op de bestaande reisverzekeringen afgesloten te worden. Veel wintersporters zien dit over het hoofd en krijgen na hun vakantie onverwachtse kosten voorgeschoteld.

De wintersport reisverzekering van Ohra kwam als beste wintersportverzekering uit de test. Ga je 8 dagen op vakantie binnen Europa en wil je een goede wintersportdekking dan ben je bij Ohra het goedkoopste uit, namelijk € 11,20.  Als je dit vergelijkt met de duurste, Meeus € 21,65, dan is dit een degelijk verschil.  Ohra dekt de volgende onderdelen:

  • Ski’s en ski uitrusting
  • Niet gebruikte skipassen
  • Ziekenhuisopname
  • Gehuurde ski uitrusting
  • Voortijdige terugreis door medische noodzaak

 

Heb je extreem dure materialen dan is het aan te raden om bij Unive te verzekeren. Hier betaal je € 1,66 meer aan premie, maar is je wintersportuitrusting wel tot € 2.500 verzekerd.

Zorg er voor dat je goed verzekerd richting de Alpen vertrekt.

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in