Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nu bieden: Maarten Meiners doneert Olympische TeamNL winterkleding

Maarten Meiners World Cup Reuzenslalom

© Skiinformatie

Wintersportredacteur

Nog 4 dagen een een paar uur kun je bieden op de Olympische outfit van wedstrijdskiër Maarten Meiners. Via NOC NSF kun je de winterjas en skibroek van de Nederlander kopen. Deze zijn gedragen door Maarten tijdens de Olympische Spelen in Beijing in 2022. Alle informatie vind je in dit artikel.

Olympische TeamNL winterjas + skibroek van Maarten Meiners

Alpineskiër Maarten Meiners heeft een punt achter zijn wedstrijdcarrière gezet en biedt nu een paar TeamNL items aan. Al het opgebrachte geld gaat naar een goed doel. Deze kleding, de winterjas en skibroek, heeft de Nederlander gedragen tijdens de Olympische Spelen in Bejiing. Ook is de jas door de wedstrijdskiër gesigneerd en ontvang je een echtheidscertificaat. Het opgebrachte geld wordt gedoneerd aan Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Bieden

Je kunt nog bieden tot dinsdag 12 december 20.31 uur. Tot nu toe zijn er zo’n 22 biedingen gedaan en staat het bedrag op € 147,-. Ben jij straks de eigenaar van een Olympische TeamNL outfit?

Einde carrière Maarten Meiners

Eind augustus liet de Nederlandse wedstrijdskiër Maarten Meiners weten dat hij niet aan de start van de World Cup verschijnt dit skiseizoen. Een van de beste Nederlandse atleten in de wintersport stopt met zijn professionele skicarrière, zo liet hij weten in een bericht op zijn website. Wat hij gaat doen? Maarten kijkt uit naar nieuwe uitdagingen en ook avonturen buiten de skisport. Hij is onder andere van plan om zijn kennis en ervaringen te delen met jonge skiërs. Hopelijk duurt het niet nog eens 70 jaar voordat er een Nederlander meedoet aan de Olympische Spelen in de skisport.

phone_iphone

Volg je ons Whatsapp-kanaal al?

Wil je bericht ontvangen zodra we een belangrijk artikel plaatsen op onze website? Dat kan gaan over verse sneeuw, ontwikkelingen in de wintersportwereld of ander belangrijk nieuws wat te maken heeft met de skigebieden. Super handig, zo mis je niets! Via deze link ga je naar het kanaal en kun je op ‘volg’ klikken ›

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in