Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwste gadget – Skischoentas op wieltjes

Skboot bag - De tas voor skischoenen

Luxe speelt bij de wintersportvakantie de laatste jaren een steeds grotere rol. Het liefste zitten we met ons appartement aan de skipiste en moeten we echt het gevoel hebben dat we op vakantie zijn. Wat ook een trend is, is op vakantie gaan met het vliegtuig. Vliegtuigmaatschappijen bieden speciale reizen aan naar wintersportgebieden om aan deze vraag te voldoen. Maar ja, alle bagage moet uiteraard wel mee in het vliegtuig. Dit zorgt vaak voor een complete operatie, wat niet zonder zucht of stoot verloopt. Omdat skischoenen één van de belangrijkste elementen zijn van de wintersportuitrusting kopen de meeste mensen eigen skischoenen. Voor in de bagage zijn dit eigenlijk maar grote, onhandige dingen dus daarom heeft Skboot een rijdende skischoentas ontworpen.

Naast skischoenen zijn de tassen zo ontworpen dat er nog veel meer bagage in kan. Naast skischoenen, kun je er een helm in kwijt, je skibroek en eventueel andere kleine wintersport accessoires. Kijk de video hier onder en u kunt zien wat er allemaal in past:
http://www.youtube.com/watch?v=kQQYGoUIh-o

Deze tas kost €115,-. Dat lijkt op het eerste gezicht erg veel geld, maar een kwalitatieve normale tas kost ook al snel rond de €90,-

Heb je interesse of vragen? Ga naar het contactformulier van deze website en de vragen zullen beantwoord worden.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in