Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwe serieuze concurrent van GoPro vanaf deze maand verkrijgbaar

Toen eind november de Mokacam op Indiegogo werd gepresenteerd werden de gadgetnerds helemaal gek. Wederom een concurrent voor de GoPro zou op de markt gaan komen en dit keer met wel hele vette features. Welnu, het is zover. Deze maand worden de eerste Mokacams verstuurd naar hun nieuwe eigenaren.

Oké, de Mokacam, toch niet weer zo’n slappe Chinese kopie? Nope. Dit ding is cool. Hij wordt gepresenteerd als de kleinste 4K camera op de markt en al voordat hij daadwerkelijk verkrijgbaar is heeft hij al awards gewonnen. Kijk vooral de onderstaande video en dan weet je waarom ‘ie zo bijzonder is.

Even snel opgesomd wat de Mokacam zo vet maakt:
– Super klein
– 4K video
– 16 MP foto
– Scherm dat je kunt verstellen en dat ook nog eens extra batterij aan je camera toevoegt in plaats van leegtrekt
– Magnetisch erop klikkende extra batterij
– Twee sterke ingebouwde magneten waardoor je de camera overal op kunt plakken
– De prijs

Het laatste puntje is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. De prijs van de Mokacam ligt ver onder die van zijn concurrenten. Voor de earlybird pre-order ben je te laat, maar als je ‘m nu bestel betaal je $129 voor de camera. We zijn heel benieuwd naar de eerste ervaringen, maar de foto’s en video’s die nu naar buiten zijn gebracht zien er waanzinnig goed uit. En voor dat geld kun je eigenlijk geen buil vallen toch? Hieronder kort een vergelijking met de GoPro’s.

mokacam

 

Meer info over de Mokacam vind je op de website van het bedrijf. Heb je ‘m binnen? Laat ons even weten wat je ervan vindt.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in