Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwe Penkenbahn Mayrhofen eerste rondes in de sneeuw

Mayrhofen is vanaf dit winterseizoen een prachtige skilift rijker. De nieuwe Penkenbahn heeft zijn basisstation net buiten het dorp gestationeerd en is een van de meest moderne skiliften wereldwijd. Tijdens de bouwfase was het project al veelbelovend, maar nu de sneeuwval Mayrhofen bereikt heeft is het plaatje compleet. Ga jij dit seizoen het eerste ritje meepakken?

Via de Facebookpagina van Mayrhofen / Hippach im Zillertal kwamen wij de onderstaande prachtige foto’s tegen. De nieuwe Penkenbahn die de eerste testrondes in de sneeuw maakt. Het in totaal kostende project van € 50 miljoen gaat komende maand in gebruik genomen worden en is een van de grootste projecten uit de geschiedenis van het skigebied. De nieuwe lift is voor het skigebied een enorme verrijking, want hiermee wordt de capaciteit verdubbeld en verbetert de infrastructuur in het dorp zelf aanzienlijk.

Wist je dat je ook een rondje in de nieuwe Penkenbahn kunt in München? München? Ja je leest het goed. Lees hier hoe het werkt!

Penkenbahn I
Penkenbahn
Penkenbahn II

Benieuwd naar foto’s van de bouwfase? De onderstaande foto’s publiceerden wij paar weken geleden. Toen er nog geen sneeuw lag. Gelukkig is dit nu wel anders en kleurt Mayrhofen helemaal wit!

penkenbahn VI
penkenbahn V
penkenbahn IIII
Bouwwerkzaamheden Penkenbahn Mayrhofen ook in de sneeuw!
Bouwwerkzaamheden Penkenbahn Mayrhofen ook in de sneeuw!
penkenbahn III
penkenbahn II
penkenbahn I

 

 

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in