Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuwe airbag achter skischans ontwikkeld voor skigebieden

In veel skigebieden staat bij het funpark een enorm luchtkussen. Een leuke toevoeging aan het funpark wat voor veel sensatie zorgt. Op die manier is het ook voor beginners een keer mogelijk om een grote schans te nemen. Je valt zacht en er kan bijna niks gebeuren, waardoor springen van een schans voor een grotere doelgroep aantrekkelijk wordt. Airbag producent Acrobag en Katal Innovations hebben nu een nieuwe schans ontwikkeld waardoor je nog zachter landt. Nu durf je helemaal de stap te nemen om die salto te maken bij een grote schans. Of toch niet….?

Skigebieden investeren elk jaar een flinke zak geld in het realiseren van een spectaculair funpark. Naast de kikkers en grote schansen kun je er ook vaak gebruik maken van een airbag. Hierdoor kunnen ook ouders en kinderen met angst een stunt nemen. Heb jij het al een keer gedaan?

Gaan we deze airbag terugzien in de skigebieden of is het alleen geschikt voor deelnemers van de Olympische Spelen? Bekijk de onderstaande video, waarin je ziet hoe de nieuwe airbag eruitziet.

Ook de redactie van Skiinformatie.nl heeft vorig seizoen een poging gewaagd op zo een airbag. Benieuwd hoe dit er aan toe ging? Zie onderstaande video!

Durf jij het aan aankomend winterseizoen?

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in