Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuw uitzichtplatform in de Jungfrau Region: First View

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Sinds afgelopen week kun je op een nieuw punt in de Zwitserse Alpen genieten van het oogverblindende uitzicht. In Grindelwald in de Jungfrau Region is het uitzichtplatform First View geopend voor bezoekers. Dit bijzondere punt is een nieuwe plek voor op je bucket list tijdens de wintersport! Waarom? Lees snel verder!

First View uitzichtplatform in de Jungfrau Region

Het uitzichtplatform First View is gloednieuw gebouwd in het deelskigebied Grindelwald-First in de Jungfrau Region. Na een korte wandeling vanaf het bergstation van de Grindelwald-First gondelbahn kom je bij het platform op een prachtige plek hoog in de bergen. Het platform First View geeft je een bijzonder mooi uitzicht op de omgeving. Het voelt vanaf hier alsof je op het hoogste punt van de wereld staat! Het platform ligt op de First en geeft je een 360º uitzicht op de Berner Alpen.

Bijzondere vorm van het platform

Het nieuwe uitzichtplatform in de Jungfrau Region is gevormd als roterende bladen van een windmolen. De in totaal 9 punten laten je elk van een ander uitzicht genieten. Van de hoogste toppen van het Berner Oberland tot de wereldberoemde noordwand van de Eiger en de ski- en wandelbergen rond Grindelwald. Natuurlijk kun je hier ook plaatsnemen voor een korte pauze en het uitzicht in je opnemen. Het bezoek aan dit uitzichtplatform is inbegrepen als je een ticket voor de lift aanschaft.

Op zoek naar spanning? Dan kun je ook een ritje maken met First Flieger of de First Gilder op deze berg, zowel in de zomer als in de winter!

Alle informatie vind je op de website van het skigebied

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in