Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nieuw seizoen van de podcast Pistepraat (voor en door skileraren)

© Snowlife

Wintersportredacteur

Denk jij erover na om skileraar te worden? Ben je skileraar? Of ben je gewoon benieuwd naar het leven van skileraren? Dat hebben we een tip, er staat een nieuwe aflevering van een nieuw seizoen van de podcast Pistepraat online! Deze podcast wordt gemaakt door skilerarenopleiding Snowlife, voor en door skileraren.

Nieuw seizoen Pistepraat!

Vandaag lanceert Snowlife een gloednieuwe seizoen van de podcast: ‘Pistepraat de Skilerarenpodcast’. Na het eerste seizoen gaan ze nu verder met een nieuwe serie met skileraren die terugblikken op afgelopen winterseizoen. In Pistepraat vertellen diverse gasten over unieke ervaringen. Er wordt onder andere besproken hoe skiseizoen 2023/2024 in de sneeuw was. Andere leuke onderwerpen: momenten achter de schermen, tips qua lesgeven, uitdagingen van een skileraar, informatie over wat er allemaal komt kijken bij het lesgeven en onder andere legendarische verhalen!

Skilerarenpodcast: wanneer en waar?

De skilerarenpodcast is een wekelijkse podcast, waarin elke vrijdag nieuwe gasten worden uitgenodigd om hun skilerarenverhalen te delen. Het beloven mooie en grappige verhalen uit het leven van verschillende skileraren te worden. Vanaf vandaag is er iedere vrijdag een nieuwe aflevering te beluisteren op Spotify.

Podcast luisteren

Ben je benieuwd geworden en wil je luisteren? Dat kan dus vandaag al. Om het je makkelijk te maken, vind je de aflevering hieronder. En vergeet de podcast natuurlijk niet te volgen, zodat je ook de volgende aflevering niet mist. Veel luisterplezier!

Doe mee en deel je verhaal

Heb je zelf een bijzonder verhaal of een leuke anekdote die je wilt delen in deze podcast? Meld je dan aan bij Snowlife. Ze zijn altijd op zoek naar groepjes collega’s of Anwärter vrienden die graag hun ervaringen willen delen. Leuk verhaal? Neem contact via de website of stuur een bericht via  +31-(0)73-2004138.

Skilerarendroom documentaire

In september bracht Snowlife ook een documentairereeks uit over de skilerarendroom van een aantal skileraren. Misschien ook leuk om te kijken?

➡️ Skilerarendroom aflevering 1
➡️ Skilerarendroom aflevering 2
➡️ Skilerarendroom aflevering 3

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in