Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuw reismagazine ‘WINTER’ binnenkort in de winkel

Van links naar rechts: Harald Kolkman van dORIZON Media en Peter de Jonge, Eline van Nunen, Eline Heeres van Check-in PR met het nieuwe magazine.

De echte wintersportfan heeft onlangs weer het Wintersport Magazine 2016/2017 op de mat ontvangen en hiermee worden de wintersportkriebels aardig aangewakkerd. Maar wat als die uit is? Dan ga je op zoek naar andere inspirerende magazines. De freeskiërs hebben een abonnement op de White Magazine en de snowboarders lezen Taste Magazine. Vanaf december is er nog een extra keuze: het reismagazine WINTER.

WINTER wordt uitgegeven onder het label van het bekende tijdschrift Meridian Travel (dORIZON Media) en staat bol van de winterbeleving. En dat betekent winter in de breedste zin van het woord. Denk aan een dik pak sneeuw, een knapperend haardvuur en de mooiste accommodaties. “Nederlanders zijn dol op echte winters. Helaas komen die in Nederland niet meer zo vaak voor. Steeds vaker trekken we er daarom in de wintermaanden op uit richting échte koude bestemmingen”, vertelt Harald Kolkman van dORIZON Media.

Het nieuwe inspiratiemagazine is een samenwerking tussen Meridian Travel en Check-in PR. Wat bijzonder is aan het magazine is dat het geen typisch wintersportblad is, waardoor ook de niet-wintersporters geïnspireerd raken. Verhalen over tochten met sledehonden in Lapland en met 4×4’s over bevroren rivieren in Canada grijpen je en laten je de winter van binnen voelen. Wij zijn heel benieuwd!

Wanneer?
Het nieuwe blad komt voor het eerst uit in december 2016 en wordt vanaf dan 1x per jaar uitgebracht. Je koopt het magazine vanaf januari 2017 bij de boekhandel of tijdens de Vakantiebeurs 2017. In de webshop is het magazine de tweede helft van december al te verkrijgen. De cover van het eerste magazine ziet er in ieder geval lekker winters uit!

cover-winter-lapland

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in