Nieuwsalert per mail ontvangen

Nieuw: het hele jaar door vliegen van Amsterdam naar Innsbruck

vliegen van amsterdam naar innsbruck

Goed nieuws voor de wintersporters die al in de herfst graag een dagje naar de gletsjer willen om te skiën. Vanaf dit jaar is het namelijk mogelijk om het hele jaar door heen en weer naar Innsbruck te vliegen. Voorheen was er altijd sprake van een herfststop. Het nieuws bracht het vliegveld van Innsbruck zojuist naar buiten door middel van een persbericht. 

Vliegpauze

Tot op heden was het voor wintersporters niet mogelijk om in oktober en november met het vliegtuig van Amsterdam naar Innsbruck te gaan. In de zomer en winter zijn de vluchten van Amsterdam naar Innsbruck en terug druk bezet, maar in de herfst moest je toch echt met de auto die kant op. Deze herfst komt daar verandering in. Daardoor is Innsbruck vanaf nu een bestemming geworden die het hele jaar bereikbaar is.

Transavia

Wat dit precies betekent, is dat Transavia in oktober elke woensdag en zondag gaat vliegen op Innsbruck. In november is dat van donderdag tot zondag. Vanaf eind november/begin december worden de vluchten opgehoogd om het grote aantal wintersporters op bestemming te brengen. Dan wordt er tot twee keer per dag gevlogen.

Stedentrip

Niet alleen voor wintersporters is het nieuws goed nieuws, ook voor mensen die van een stedentrip houden. Innsbruck is een prachtige stad, waar je jezelf heerlijk een weekendje kunt vermaken. De stad is omringd door bergen, dus je kunt ook heerlijk actief bezig zijn. Voor Oostenrijks die naar Amsterdam willen geldt uiteraard ook dat het een prachtige kans is voor een stedentrip in de herfst. “Wij verheugen ons er zeer op om onze passagiers het hele jaar door een verbinding naar Amsterdam te kunnen aanbieden. Met minstens twee vluchten per week staat niets een stedentrip meer in de weg”, aldus luchthavendirecteur Marco Pernetta.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in