Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

NIEUW: Dutchweekend Gerlos

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Als je Dutchweek op Facebook volgt dan weet je het al een tijdje. Het aankomend seizoen komt er een locatie bij. Wij hebben de eer om die vandaag bekend te maken: Dutchweekend Gerlos is een feit! Super mooi! En nog mooier is dat we een reis erheen kunnen weggeven!

Datum Dutchweekend Gerlos 2017

Schrijf maar in je agenda. Woensdag 29 maart tot en met zaterdag 1 april. Met dikgedrukte letters uiteraard, want dit feestje wil je niet missen. Na de succesvolle edities van Dutchweekend in Saalbach en in Italia was het tijd voor een nieuwe avontuur. En waar moet je anders heen voor een heerlijke party dan naar Gerlos? Dat vond ook de VVV van Gerlos, dus vroegen zij aan Dutchweek.nl of zij geen spetterende afsluiting van het seizoen konden organiseren in het dorp. Maar natuurlijk kan dat!

Programma en locaties

Gerlos staat al bekend als gezellig dorp, maar Dutchweek.nl gaat er eind maart nog een schepje bovenop doen tijdens het Dutchweekend Gerlos. Het definitieve programma wordt later bekendgemaakt, maar we kunnen wel alvast vertellen dat er live optredens en gave DJ namen bij het Arena Center en de Country Club voorbij komen. De bekende Cin-Cin is uiteraard ook opgenomen in het programma. Naast feesten op de berg en in de kroeg wordt er ook hard gestreden om mooie prijzen op de piste. Hoe dat in z’n werk gaat blijf nog even geheim. Wil je binnenkomen bij alle feestjes van het Dutchweekend? Dan betaal je eenmalig €30,- voor een bandje dat de hele week geldig is. Dat bandje is aan de deur bij de feestlocaties te koop of vooraf via de website of bij de VVV. Boek je bij Summit Travel, dan is je bandje gratis.

 

Win een bezoek aan Dutchweekend Gerlos 2017 voor twee personen

Om de aankondiging van de nieuwe locatie kracht bij te zetten mogen wij van Dutchweek.nl een verblijf voor twee personen (van woensdag 29 maart t/m zaterdag 1 april 2017) en gratis toegang tot alle Dutchweekend feestjes weggeven. Hoe vet is dat?! Je moet er uiteraard wel iets voor doen om te winnen, want we willen alleen in de kroeg staan met mensen die dat ook echt willen ;-). Wat je moet doen? Even naar beneden scrollen.

dutchweekend

Vertel ons op een ludieke, creatieve en beeldende manier waarom JIJ naar Dutchweekend Gerlos 2017 wil. Dat kan met een gedicht, een foto, een videoboodschap of op je eigen creatieve manier. Trek die lederhosen uit de kast, pak je latten erbij, verzin het maar. Je hebt tot 11 september de tijd om je reden in te zenden. De 5 creatiefste inzendingen worden na selectie gepubliceerd op Skiinformatie.nl en dan wordt er door het publiek gestemd wie er met de prijs vandoor gaat. Eitje toch? 

We ontvangen je inzending graag uiterlijk 11 september via [email protected]. Video’s ontvangen we graag via een YouTube of Vimeo link, foto’s kunnen bijgevoegd worden. In de mail zien we graag terug:
– Je naam
– Je e-mailadres
– Je telefoonnummer
– De reden dat jij deze prijs moet winnen

*Je gaat er automatisch mee akkoord dat Dutchweek.nl en Skiinformatie.nl je inzending rechtenvrij mogen publiceren. Naaktfoto’s zijn dus niet zo slim. Daarnaast kunnen zij je een nieuwbrief sturen.

We zijn heel benieuwd! Succes!

Groot feest met Dutchweekend in Saalbach

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in