Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Nederlandse familie op de vuist in skilift Sölden

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

In Sölden is de skidag voor een Nederlandse familie donderdag anders verlopen dan vooraf gedacht. In een skilift in het skigebied ontstond een ruzie tussen de Nederlandse en een Roemeense familie. Zelfs de helikopter moest eraan te pas komen.

Op de vuist

In een skilift die op weg was naar boven, ontstond tegen 12.30 uur bij het middelstation een ruzie tussen een vierkoppige Nederlandse familie en een driekoppige Roemeense familie. De oorzaak is niet bekend, maar de ernst van de situatie werd al snel duidelijk na het vuistgemeen.

Helikopter

Een Roemeense man raakte zodanig gewond, dat hij met de helikopter afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis in Zams. Een Nederlandse vrouw raakte eveneens gewond, maar kon op eigen kracht naar de dokter. In het politiebericht wordt geschreven dat het verhaal nog een staartje krijgt.

Vechtpartij op de piste

Het is de tweede keer deze week dat een Nederlandse familie betrokken raakt bij een vechtpartij in een skigebied. Dinsdag was dat in Ski Juwel het geval, waarbij een 14-jarige jongen in zijn gezicht werd getrapt.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in