Nieuwsalert per mail ontvangen

Movie Monday: Nothing Else Matters

Het opnemen van een skifilm is qua kostprijs lang niet te vergelijken met de nieuwe Bondfilm, maar loopt toch ook aardig in de papieren. Helikopters, sneeuwscooters, camera’s, de filmcrew, alles moet betaald worden. Door de investering van sponsors worden een aantal professionele skifilms kosteloos ter beschikking gesteld aan de fans. ‘Nothing Else Matters’ van Legs of Steel is zo’n pareltje dat je gratis kunt bekijken, maar zeker niet onderdoet voor de kwaliteit van betaalde films.

Nothing Else Matters staat garant voor een klein half uur genot. De film uit 2011 begint niet zo sterk met wat standaard shots en trick, maar als snel wordt duidelijk dat de skiërs niet voor de eerste keer op de latten staan. Een cliff drop is normaal gesproken al moeilijk genoeg, maar deze gasten gaan tot het gaatje en gooien er nog een paar backflips en spins in. Naarmate de film vordert neemt de spectaculariteit toe en word je beloond voor je opgeofferde vrije tijd. Na een minuut of twintig kijk je je ogen uit als er twaalf man tegelijk dezelfde schans nemen met sicke tricks en nog landen ook. Ben je benieuwd wat er fout gaat tijdens het maken van een skifilm, dan stelt de film ook zeker niet teleur.

Vandaag heb je dus een lunchpauze achter je computerscherm en je bent vrij om je collega’s uit te nodigen. En plan vanaf nu elke maandag maar een filmmomentje in met onze Movie Mondays. Check de film hier:

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in