Nieuwsalert per mail ontvangen

Montafon wederom thuisbasis voor World Cup wedstrijden

Ook deze winter krijgt Montafon de eer om de FIS Snowboard World Cup wedstrijden te organiseren. Van 15 tot 18 oktober kun je naar het populaire skigebied afreizen en genieten van spannende wedstrijden waar talenten over het de hele wereld het tegen elkaar gaan opnemen. Het gaat hier om de FIS Snowboard Cross en de Fiss Cross Weltcup die op de Hochjoch gaat plaatsvinden. Dit heeft het internationale skiverband gisteren bekend gemaakt.

Het startsein gaat op 15 december gegeven worden met de eerste kwalificatiewedstrijden. 16 december staat vervolgens in het teken van de snowboard cross, 17 december in het teken van ski cross en afsluitend op de 18e gaan de verschillende teams het tegen elkaar opnemen. Montafon kijkt uit naar het evenement, want dit trekt altijd veel toeristen naar zich toe en hiermee kan het skigebied zichzelf weer positief op de ‘kaart’ zetten.

Montafon veel in de media

Montafon is de laatste tijd vaker in de media geweest. Het gebied pakt het dan ook slim aan door leuke evenementen naar zich toe te halen en daarnaast gave promotievideo’s te maken. Tijdens het EK afgelopen maand maakte zij de onderstaande video waarin uitgelegd wordt waarom de Oostenrijkers dit EK erbij waren. Zo gaat voetballen in de bergen er aan toe. Niet heel goed voor je enkels, maar wel een geweldige manier om het te leren!

montafon

Bron: Monatafon.at

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in