Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Met Eurostar Snow naar de Franse Alpen in winter 2024/2025

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Eurostar Snow (voorheen Ski Thalys) is een wintersporttrein die jaarlijks wintersporters naar de Franse Alpen brengt. De prijzen voor Eurostar Snow worden doorgaans in oktober bekendgemaakt. Nu is aangekondigd dat er meer treinen gaan rijden tijdens winterseizoen 2024/2025 naar Tignes, Val d’Isère en Les Arcs. De informatie voor de treinreizen vanuit London naar de Franse Alpen is al bekend.

Eurostar Snow treinen vanuit London

Sinds een paar dagen kun je treinreizen boeken van London naar de Franse Alpen voor een wintersport. Het bedrijf Inghams Ski heeft de boekingen opengegooid voor de wintersportvakanties per trein tussen eind december 2024 en begin maart 2025. De Eurostar treinen vertrekken vanuit London St. Pancras en rijden naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-la-Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice met een enkele overstap in Lille. Bij dit bedrijf boek je een wintersport inclusief verblijf, skipas en vervoer. Zo ben je in één keer klaar!

Treinen vanuit NL

Er rijden ook Eurostar Snow treinen vanuit Nederland naar de Franse Alpen. Zo reis je comfortabel, rechtstreeks en ook nog eens duurzaam. De informatie over de wintersporttrein vanuit Nederland voor skiseizoen 2024/2025 is nog niet bekend. We houden de websites goed in de gaten en brengen je natuurlijk meteen op de hoogte van de mogelijkheden!

Eurostar Snow 2024/2025

Heb je een wintersport met de trein al eens overwogen? Eurostar Snow rijdt onder andere naar de grote skigebieden ParadiskiLes Trois Vallées en Tignes-Val d’Isère. Daarbij zijn er verschillende klassen waaruit je kunt kiezen. Kies je voor ‘standard’ dan krijg je een individuele zitplaats ter beschikking. Een boeking met ‘comfort’ zorgt voor meer extra’s. Zo krijg je toegang tot snellere wifi en meer data tijdens je reis. Je vertrekt met deze wintersportrein in de ochtend vanuit Amsterdam (centraal of Schiphol) of Rotterdam en komt rond het middaguur (of iets later) aan in Frankrijk. De treinreis duurt zo’n 8 tot 9 uur. Ook bagage is geen probleem bij de Eurostar Snow. Je hoeft niet extra te betalen voor je bagage, alles zit in de ticketprijs. 

Deze prijzen zijn tot nu toe bekend:

  • Standard, enkele reis: £ 99 (ongeveer € 117,50)
  • Comfort, enkele reis: £ 149 (ongeveer € 176,80)

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in