Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Met de Eurostar Snow (voorheen Ski-Thalys) richting de Franse skigebieden

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Geen files, sneeuwkettingen of dure vliegtickets. Je kunt nu heerlijk relaxed op vakantie met Eurostar Ski (voorheen Ski-Thalys of Thalys Sneeuw). Deze manier van reizen kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen. Stap in de trein en u komt uitgerust op u wintersport bestemming aan. De Eurostar Snow rijdt rechtstreeks naar: Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg St Maurice.

Belangrijke info!

De Eurostar Snow is een ideale manier om snel en comfortabel te reizen. Een enkele reis is al te boeken vanaf € 65,-. In Nederland zijn er drie stations waar je kunt vertrekken om op je wintersport bestemming aan te komen: Amsterdam Centraal, Rotterdam centraal en Schiphol. De Eurostar Snow rijdt alleen heen op zaterdagen vanaf 23 december 2023 t/m 16 maart 2024 en terug rijdt de trein op zaterdagen van 30 december 2023 t/m 23 maart 2024.

  • Standard: € 65,- euro
  • Comfort: € 109,- euro
  • Premium: € 144,- euro

wintersport met de trein

Waarom op reis met de Eurostar Snow?

Voor de reizigers die reizen met Eurostar Snow wordt de mogelijkheid geboden om een bus transfer te boeken om op u eindbestemming aan te komen. Deze sluiten aan op de aankomsttijden van de treinen. Het is tevens mogelijk om een auto te huren om op u eindbestemming aan te komen, dit zal de reis wel een stukje duurder maken. Maar kan wel goed geregeld worden door de bekende autoverhuur bedrijven. De mensen met eigen ski’s kunnen deze zonder problemen meenemen naar de wintersportbestemming. In de trein zijn er speciale, extra ruimtes voor het opbergen van de ski’s of andere wintersportartikelen. Reserveren is verplicht, zo ben je altijd zeker van zitplaats. Er is ook een mogelijkheid om een duo (tweetzits) of carré (vierzits) zitplaats te boeken. In de trein is rij of een buffetreijtuig aan boord waar u terecht kunt koffie, thee en andere dranken, broodjes, salades en warme snacks. Als dit geen relaxt begin van de vakantie is!

Skigebieden bereikbaar met Eurostar Snow

Vanaf de treinstations kun je met de bus nog verder gebracht worden naar onder andere de volgende eindbestemmingen in de Franse Alpen:

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in