Nieuwsalert per mail ontvangen

Met de Ski-Thalys richting de Franse skigebieden

Geen files, sneeuwkettingen of dure vliegtickets. Je kunt nu heerlijk relaxed op vakantie met Ski-Thalys. Deze manier van reizen kunt u zorgeloos aan uw vakantie beginnen. Stap in de trein en u komt uitgerust op u wintersport bestemming aan. De Ski-Thalys rijdt rechtstreeks naar: Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg St Maurice.

 

Vanuit deze bestemmingen kunt u met de bus nog verder gebracht worden naar volgende eindbestemmingen in de Franse Alpen:

–       Belle Plagne               – Champagny

–       Courchevel                 – La plagna

–       La Rosière                  – La Tania

–       Les Arcs                      – Les Menuires

–       Méribel                       – Mottaret

–       Tignes                         – Val d’Isère

–       Val Thorens               – Valmorel

De Ski-Thalys is een ideale manier om snel en comfortabel te reizen. Een enkele reis is al te boeken vanaf 69 euro. In Nederland zijn er drie stations waar je kunt vertrekken om op je wintersport bestemming aan te komen: Amsterdam Centraal, Rotterdam centraal en Schiphol.

De Ski-Thalys rijdt alleen heen op zaterdagen van 22 december 2012 t/m 23 maart 2013 en terug rijdt de Ski-Thalys op zaterdagen van 29 december 2012 t/m 30 maart2013. De trein vertrekt elke zaterdag vanuit Nederland naar Brussel en dan in een keer door naar de eerder genoemde bestemmingen in de Franse Alpen.

Voor de reizigers die reizen met Ski-Thalys wordt de mogelijkheid geboden om een bus transfer te boeken om op u eindbestemming aan te komen. Deze sluiten aan op de aankomsttijden van de treinen. Het is tevens mogelijk om een auto te huren om op u eindbestemming aan te komen, dit zal de reis wel een stukje duurder maken. Maar kan wel goed geregeld worden door de bekende autoverhuur bedrijven.

De mensen met eigen ski’s kunnen deze zonder problemen meenemen naar hun wintersportbestemming. In de trein zijn er speciale, extra ruimtes voor het opbergen van de ski’s of andere wintersportartikelen.

Reserveren is verplicht, zo bent u altijd zeker van zitplaats. Er is ook een mogelijkheid om een duo (tweetzits) of carré (vierzits) zitplaats te boeken. In de trein is rij of een buffetreijtuig aan boord waar u terecht kunt koffie, thee en andere dranken, broodjes, salades en warme snacks.

Als dit geen relaxt begin van de vakantie is!

 

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in