Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Max Verstappen zorgt voor spektakel in Kitzbühel

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De Hahnenkamm Rennen is officieel geopend vandaag en dat hebben zij professioneel aangepakt. Nederlands beste coureur Max Verstappen maakte met zijn Formule 1 wagen de pistes van Kitzbühel onveilig en haalde het maximale uit zichzelf. Een geweldig moment waarbij veel wintersporters vol verbazing stonden te kijken naar het geweld van de ronkende motoren. 

Gisteren publiceerden wij al een artikel waarin duidelijk werd dat de Formule 1 wagens in Kitzbühel waren aangekomen. Een geniale marketingstunt waarbij twee prachtige sporten elkaar ontmoeten. Voor de Nederlanders werd het spektakel helemaal bekroond, want Max Verstappen heeft het parcours in Kitzbühel succesvol afgelegd. Dit is nog nooit eerder in de geschiedenis gebeurd waardoor het gebied de boeken in gaat. 

F1 Showrun am HahnenkammWer von euch war live dabei? Max Verstappen hat Kitzbühel heute ordentlich eingeschneit. 😉

Geplaatst door Red Bull Ring op donderdag 14 januari 2016

“Red Bull zorgt altijd voor een hoop spektakel in de sportwereld. Zo ook vandaag weer waarbij ik mocht opdraven in het prachtige skigebied. Ik weet dat we beter zijn in schaatsen, maar Marcel Hirscher zijn moeder komt ook uit Nederland,” laat Max Verstappen plagend weten aan de pers. Vanaf morgen wordt het officiële startsein gegeven voor de meest bekende World Cup wedstrijd van het seizoen. 

De Kitzbüheler Alpen zijn een bekende wintersportbestemming voor de Nederlanders. Niet alleen Kitzbühel vind je er, maar ook de echte Hollandse dorpen Kirchberg en Westendorf, waar wekelijks bekende Nederlandse zangers voorbij komen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in