Nieuwsalert per mail ontvangen

Makkelijk en snel je skischoenen uittrekken met nieuwe uitvinding

Heb jij altijd moeite met het uittrekken van je skischoenen? Dan hebben wij nu dé oplossing gevonden, want de nieuwste uitvinding gaat een hoop zweet momenten voor jou besparen. Het handige apparaat ‘De-Booter’ helpt je namelijk om snel en zonder kracht je skischoenen uit te trekken. Perfecte oplossing of enorm nutteloos?

Met soepele sportschoenen kun je altijd met je ene voet de andere schoen uit doen. Niet ideaal voor de achterkant van je schoenen, maar wel lekker snel en handig. Bij skischoenen is dit door de harde schacht niet mogelijk en ben je altijd aan het duwen en het trekken. Bij het uitdoen van de skischoenen zie je iedereen dan ook altijd zuchten en steunen. ‘De-Booter’ maakt hier een einde aan en moet alle zorgen van de wintersporter doen verdwijnen. In ieder geval, dat zeggen zij zelf. De onderstaande promotievideo geeft een duidelijk beeld van ‘De-Booter’ en hoe zij zichzelf in de markt willen gaan zetten. Je kunt nog investeren dus sla je slag!

Wij zelf zijn het er nog niet helemaal over eens of dit hem gaat worden. Leuk om een keer te testen, maar of het een echte doorbraak wordt is te betwijfelen. Maar goed, wie zijn wij. Misschien is het wel de wintersportgadget voor het volgende winterseizoen. Wat denk jij?

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in