Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Live-update: blauwe lucht en een zonnetje boven de piste

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Onze collega Bettina is weer onderweg in de sneeuw. Vandaag is ze aan het wintersporten in Glungezer, een klein skigebied in de buurt van Innsbruck. Hoe het daar vandaag is op de piste? Dat kunnen we je laten zien aan de hand van een paar foto’s!

Mild, maar prachtig in de skigebieden

Hoewel de temperatuur wel aan de hoge kant is in de Alpenlanden, is het nog prachtig wintersportweer. In de middag zal de sneeuw iets zwaarder worden, maar als je al vroeg op de piste bent is het volop genieten. Ook de komende dagen blijft het zonnig, op zondag kan het iets bedekken, maar deze bewolking blijft maar enkele dagen aanwezig. In de loop van volgende week kun je dus nog meer zonnige plaatjes uit de Alpen verwachten!

 › WEERBERICHT: hoelang blijft het mild in de skigebieden?

Droomdag op de piste

Ken je het skigebied Glungezer al? Het skigebied ligt in de regio Hall-Wattens, in de Tuxer Alpen vlak bij Innsbruck. In totaal kun je hier skiën op 23 km aan pistes. De lift brengt je omhoog tot 2304 meter. Voor een dagje wintersporten vanuit Innsbruck is dit een hele goede optie. Het skigebied ligt namelijk maar 12 km van de stad vandaan, met de bus of auto ben je er zo! Het is ook een bekend gebied om te toerskiën. Hiervoor is een speciale route uitgezet tot de top, zodat je een hoogte van 2677 meter kunt bereiken.

Hoe het er in het skigebied uitziet? Zo is het vandaag in Glungezer:

Ga jij nog naar de sneeuw de aankomende periode? Laat het ons vooral weten en stuur een paar sneeuwfoto’s door!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in