Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

LIVE-UPDATE 2/3: Een kijkje in de skigebieden

Wintersportredacteur

De vorige update was een webcam update, omdat andere beelden nog niet beschikbaar waren. Ondertussen verschijnen overal op social media foto’s vanuit de skigebieden. De beest is los! Wat een sneeuw! We zetten wat skigebieden op een rijtje.

We beginnen hierboven, dat is Serfaus – Fiss – Ladis om 10.00u. Dat lijkt toch wel al 15cm. Hieronder dan Gerlos om dezelfde tijd, waar ook al wat in het dorp is gevallen maar duidelijk iets minder. 

De Stubaier gletsjer heeft ook aardig wat sneeuw mogen ontvangen. Zij zaten vanochtend rond 8 uur al op de 10cm sneeuw. We zijn benieuwd wat er van deze pistenbully nog te zien is rond 18.00u. 

In Lech is ook in het dal sneeuw gespot, daar begon de winter rustig aan. Deze foto kwam online om 09.00u, dus we verwachtten dat het er nu toch net even anders uitziet.

In Sölden is het ineens hartje winter en daar profiteert Nederlandse profskiër Maarten Meiners van. Even geen slalom voor hem, maar wel dikke poederafdalingen. Enjoy!

Aan de westkant van de Alpen is er maar een matig laagje sneeuw gevallen, maar is het ondertussen wel mooi weer. Ik zou best wel even in Tignes willen genieten van het uitzicht. Wel weer een webcambeeld, maar dat vergeef je me vast.

In Paradiski is het dal vrij van sneeuw gebleven, wat ook prachtige plaatjes oplevert zoals die hieronder.

We sluiten af met een foto van Obergurgl / Hochgurgl / Gurgl, waar je moet schuilen in de tunnel voor hevige sneeuwval. Je zal je zomerbanden er nog maar onder hebben….

Aan het einde van de dag de laatste tussenstand, nu weer in Nederland uit het raam kijken naar een strakblauwe lucht. Ik begrijp overigens van anderen dat niet iedereen in Nederland dat uitzicht heeft.

Misschien ook interessant nu je in de winterstemming bent: The Beach Boys openen het seizoen in Ischgl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in