Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Leuke variant in de wintersport; de Superskisafari

Elke dag het laatste wintersportnieuws

In de week van 15 tot en met 22 januari 2011 vindt in Oostenrijk de Superskisafari plaats. De Superskisafari is een georganiseerde wintersportweek waarbij de reis, hotel met halfpension en een 6 daagse skisafari zijn inbegrepen. Deze reis wordt aangeboden voor €849,-

Superskisafari
De Superskisafari biedt een totaalpakket. Dit bestaat uit een compleet verzorgde reis per Alpen Express, verblijf in een gemoedelijk hotel op basis van halfpension, iedere avond een briefing over de skiroute van de volgende dag, en een 6 daagse skisafari. De Salzburger Superskipas en vervoer van een naar de piste is inbegrepen. Ook wordt de mogelijkheid geboden om de vakantie uit te breiden met avondexcursies, zoals een rodelavond. De Superskisafari bestaat uit dagtochten in 6 verschillende skigebieden, onder leiding van  gediplomeerde Nederlandstalige skileraren.

In één week de mooiste skigebieden van het Salzburgerland zien, gepaard met veel gezelligheid, is het doel van deze reis.

Skigebieden
De Superskisafari heeft als standplaats het skigebied van Zell am See – Kaprun. In dit gebied kan men op de beide zaterdagen skiën en/of snowboarden. Daarnaast zal er geskied worden in de gebieden;
– Gastein
– Hochkönig
– Skicircus Saalbach – Hinterglemm- Leogang
– Schladming Dachstein
– Salzburger Sportwelt (o.a. Flachau, Altenmarkt)
– Kitzbuheler Alpen (o.a. Kirchberg, Kitzbühel)

Dit is bij elkaar opgeteld 1370 pistekilometers.

Wie kan er mee?
Iedereen die zelfstandig een blauwe piste kan skiën of snowboarden, kan mee met de Superskisafari. Het bijzondere is dat ook de niet-skiërs met de reis mee kunnen. Zij maken enkel gebruik van de treinreis en het hotel. Hier wordt een aparte prijs voor berekend.Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in