Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Les 4 Vallées: nieuw uitzichtplatform op de Mont-Fort in aanbouw

© Verbier 4Vallées

Wintersportredacteur

In skigebied Les 4 Vallées wordt op 3330 meter hoogte een nieuw uitzichtplatform gebouwd! De bouw is op dit moment aan de gang en het schiet al aardig op. In het begin van de zomer zijn ze begonnen met deze ingewikkelde klus. Komende winter kun je al genieten van een prachtig uitzicht over de Alpen. Vanuit het skigebied wordt een update gedeeld op Facebook.

Uitzichtplatform in Les 4 Vallées

Ga je skiën in Les 4 Vallées aankomende winter? Dan staat je daar een verrassing te wachten. Op het hoogste punt van de Mont-Fort wordt namelijk een nieuw panoramisch platform gebouwd. Vanaf dit punt kun je straks uitkijken op de Matterhorn, de Dent d’Hérens, de Grand Combin en de Mont-Blanc. Kun jij je dat uitzicht al inbeelden? Waarschijnlijk is het waanzinnig!

Locatie van het platform

Het uitkijkplatform in Les 4 Vallées wordt gebouwd naast Igloo du Mont-Fort. Een terras waar je nu al heerlijk eten kunt bestellen. Naast het prachtige uitzicht kun je hier genieten van een echte Zwitserse fondue op een hoogte van 3330 meter. Het uitzichtplatform komt nog een stukje hoger dan het restaurant, zodat je écht op de top van de Mont-Fort kunt staan.

Wintersport in Les 4 Vallées

Les 4 Vallées is een van de grootste skigebieden in Zwitserland. Met 410 km aan pistes hoort dit skigebied echt in het rijtje van de ‘grootsten’. Verbier is het bekendste dorp van de regio. Daarnaast zijn er nog vele andere dorpen die ook zeker een bezoekje waard zijn, zoals Veysonnaz en Nendaz. Alle dorpen zijn verbonden via de pistes, waardoor je heerlijk tochten kunt maken in Les 4 Vallées. Ieder dorp is anders en heeft zo z’n eigen pluspunten. Zo kun je het beste logeren in Veysonnaz en Nendaz wanneer je op wintersport gaat met kinderen. Ben je op zoek naar meer reuring, dan kun je het beste in Verbier verblijven.

Pistekaart van het gebied Les 4 Vallées

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in