Nieuwsalert per mail ontvangen

LEIF eSnowboard laat je op straat snowboarden

Het winterseizoen is voorbij op het noordelijk halfrond. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven om je alsnog met de wintersport bezig te houden. Ga naar de zomer skigebieden, ga skiën op het water óf koop je snowboard voor op straat. Met het LEIF eSnowboard kun je namelijk het hele seizoen snowboarden. Geen sneeuw én geen bergen? Geen probleem.

Altijd snowboarden

Snowboarden is een prachtige sport. Helaas is het voor de meeste mensen in de samenleving niet mogelijk om meer dan een of twee weken per jaar op het snowboard te staan. De bergen zijn ver weg en een wintersportvakantie is duur. Gelukkig voor de snowboarders is er een oplossing waardoor je zelfs in het vlakke Nederland elke dag kan snowboarden. En niet in de skihallen, maar gewoon op straat. Die oplossing is het LEIF eSnowboard.

leif esnowboard

LEIF eSnowboard

Het LEIF eSnowboard is ‘s werelds eerste voertuig dat precies zo beweegt als een snowboard. Het eSnowboard wordt elektrisch aangedreven en is voorzien van 6 wielen en een stel bindingen. Je geeft gas met een draadloze afstandsbediening. Bekijk die video hieronder en je bent verkocht.

Wat mag het kosten?

Ben je zelf geïnteresseerd in het elektronische snowboard? Ze gaan op het moment over de toonbank voor $1,549 en dat is een pre-order prijs. Normaal betaal je $100 meer. En dat is mooi meegenomen, want de verzending naar Nederland kost ook $100. De pre-orders worden vanaf 22 mei verstuurd. Wil je meer info? Check de website.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in