Oostenrijkse skischolen

Oostenrijk is bij de Nederlanders nog steeds het populairste wintersportland en daar spelen de Oostenrijkse skischolen een belangrijke rol bij. Het grote aandeel Nederlandse skileraren maakt de keuze qua wintersportland een stuk makkelijker voor een groot deel van de wintersporters. Jaarlijks vertrekken dan ook honderden Nederlands sprekende skileraren en leraressen naar Oostenrijk om daar in het winterseizoen skiles te geven.

Overzicht van alle Oostenrijkse skischolen

Ben je op zoek naar een skischool in het skigebied waar je naar toe gaat? Onze partner Sneeuwsportleraren.nl heeft een overzicht gemaakt van alle skischolen in Oostenrijk. Bij bijna alle skischolen in Oostenrijk zijn er Nederlandstalige skileraren en leraressen aangenomen. Op die manier krijgen je kinderen of jijzelf in het Nederlands les, waardoor alle tips en informatie op de juiste manier overkomt en uitgevoerd kan worden.

Met een simpele zoekopdracht krijg je snel een overzicht met de skischolen in jouw skigebied. Selecteer het land waar je naar toe gaat en je ziet direct hoeveel skischolen er aanwezig zijn in het desbetreffende land. Klik op de onderstaande afbeelding en start met zoeken!

Oostenrijkse skischolen

Vind snel jouw skischool

Voordat je op vakantie gaat wil je graag al geïnformeerd zijn over de skischolen in het skigebied waar je naar toe gaat. Zeker als je kinderen hebt die voor het eerst gaan skiën wil je alvast een beeld hebben van de skileraren, skischool en het skigebied. Via de handige tool van Sneeuwsportleraren vind je handig en snel jouw skischool. Klik op de onderste afbeelding, zodat je snel je ideale skischool vindt!

Oostenrijkse skischolen

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in